Theo og den kæmpehøje dværg

af Andreas Thornval

Oplæsning af Theo og den kæmpehøje dværg

Er I klar på et eventyr med Theo og dværgen Prås? Kæmpehøje dværge, onde skabninger og modbydelige klassekammerater er kun noget af det, Theo møder. Hør forfatter Andreas Thornval læse højt af fortællingen om Theo, og se, hvordan de flotte tegninger i bogen er blevet til, når hans morfar, kunstner Rolf Jansson, tegner imens.

Fik du ikke helt nok af Theo? Eller kunne du tænke dig at se, hvordan Andreas’ morfar arbejder og høre ham fortælle lidt om processen? Så se med her!

Andreas’ morfar er fra Norge, så hans video er på norsk – vi håber dine forældre vil hjælpe dig, hvis der er noget du ikke forstår.

I Theo og den kæmpehøje dværg har Andreas’ morfar, kunstner Rolf Jansson, tegnet en masse flotte tegninger. På lørdag har du mulighed for, at se hvordan de er blevet til, men indtil da kan du nyde nogle af dem her.

Om forfatteren

Andreas Thornval er født i 1993. Han er uddannet jurist. I løbet af sin tid i folkeskolen skrev og tegnede han flere tegneserier, som han sammen med et par venner gik rundt og solgte i nabolaget. Uden succes. Heldigvis gav han ikke op, og efter gymnasiet skrev han sit første manuskript. Igen, uden succes. Men som vi alle ved: tredje gang er …
Denne bog er resultatet af anstrengelserne. Vi håber, du vil nyde den.

Tilbage til Bogfestival forsiden